Cea mai mare durere a zodiei Taur: uite care este lucrul care il afecteaza cel mai mult

Autor: B.M.
Actualizat: 15 ian 2018, 12:19

Zodia Taur este o zodie de pamant, predominant materialista, foarte sociabila si uneori superficiala.

Aceasta zodie are o serie de calitati pe care nu le gasesti la niciun alt nativ. Spre exemplu, Taurul iubeste munca, ar munci zile si nopti intregi.

S-a nascut pentru asta si nu ii place sa faca lucrurile de mantuiala. Astfel, cea mai mare durere a zodiei Taur este ca munca sa nu ii fie suficient recunoscuta sau rasplatita.

De asemenea, se supara extrem de tare atunci cand vede ca este singurul care trage tare iar cei din jur profita de acest lucru pentru a-si face viata mai usoara.

Taurii sunt foarte sociabili si veseli atata timp cat reusesti sa intelegi cum arata lumea lui. Acest cult al muncii la care nu poate renunta este punctul sau forte.

In relatiile cu ceilalti este ceva mai superficial. Cu toate acestea, Taurul este extrem de fidel prietenilor sai. Nu are multi, dar cei care stau langa el ii vor fi alaturi pana la moarte.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.