Acesta este cel mai sincer horoscop care exista - Afla ce se spune, de fapt, despre zodia ta

Autor: B.M.
Actualizat: 16 ian 2018, 10:19

Pentru unele persoane, acest horoscop poate parea brutal, insa este foarte sincer. Iata care esre adevarul despre toata zodiile.

Varsator

Cuvantul “lenes” este primul care iti vine in cap?! De multe ori ii vezi tolaniti la birou, la masa. Dar sunt oameni buni, loiali, cateodata sufocanti in relatii. Le place sa ajute si isi doresc sa schimbe lumea. Sunt intelectuali, dar si putini nebuni.

Varsatorul este semnul zodiacal care da cei mai excentrici indivizi. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, iesit din tipare si din obisnuit.

Nu ii place sa faca ce fac toti ceilalti oameni, sa se conformeze unui comportament tip “uniforma”, sau sa tina cont de aparente si de parerile altora. El doreste sa fie exact cum simte, chiar daca risca sa fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Varsatorul este principiul care lupta impotriva a tot ce exista, tot ce pare normal sau este vechi si perimat. El este omul viitorului si libertatii de exprimare.

Considera ca ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niste constrângeri si limitari, care-I opresc din evolutie.

El doreste in permanenta sa vina cu ceva nou, sa schimbe reguli, sa iasa din tipare. Sigur ca face asta, atât pentru a-si satisface instinctul de a imbunatati, cât si pentru a se deosebi de ceilalti oameni, deci pentru a se ridica deasupra multimii.

Varsatorul este si semnul umanitatii, ceea ce inseamna ca acesti nativi iubesc oamenii, militeaza pentru drepturile lor, se integreaza in grupuri care le impartasesc idealurile si aspiratiile, le place sa aiba multi prieteni,

pe care sunt mereu gata sa-i ajute si sa fie mareu in mijlocul oamenilor.

Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoana, se preocupa in primul rând de binele omenirii, de un proiect maret in care s-a angajat, sau de un ideal indraznet. În timp ce semnul aflat in opozitie, Leul, care se focuseaza in primul rând pe propria persoana, Varsatorul se orienteaza catre oameni.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.