HOROSCOP: acestea sunt cele mai rele femei in functie de zodie, ai mare grija la ele

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 ian 2018, 11:29

In functie de zodie, astrele pot indica cine sunt cele mai rele femei, cu care nu ti-ai dori sa ai de-a face intr-o relatie pe termen lung.

Iata despre cine este vorba:

Femeile Berbec- fereste-te cat poti de ele! Rar va veti intelege bine deoarece se enerveaza foarte repede din orice, iar atunci cand fac asta devin extrem de agresive cu cei din jurul lor.

Cel mai grav este ca, la un moment dat, isi dau seama ca au gresit si ca au reactionat prea dur, dar refuza sa le dea celorlalti satisfactie si continua sirul injuriilor.

Femeile Rac- Se supara pe buna dreptate, doar atunci cand li s-a facut o nedreptate mare sau au fost calcate in mod repetat pe coada. Dar atunci cand se supara, fereste-te de ele cat poti!

Cruzimea lor este legendara si nu se vor lasa pana cand nu isi vor obtine razbunarea mult dorita, chiar daca acest lucru inseamna sa calce pe cadavre si sa renunte la principii si reguli.

Femeile Fecioara- probabil ca acestea sunt cele mai rele femei din lume! Le place sa manipuleze pe toata lumea doar ca sa iasa in avantaj. Nu sunt guralive, dar te lucreaza foarte des pe la spate si te vor lovi fix cand te astepti mai putin.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.