Ali din serialul “Dragoste si ura”, a jucat fotbal pe platoul de filmare! Iata cum a fost surprins celebrul Emrah Erdogan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2018, 12:45

Emrah Erdogan, interpretul personajului Ali, din serialul “Dragoste si ura”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, si-a surprins fanii dupa ce a fost fotografiat de ziaristi jucand fotbal chiar pe platoul de filmare.

Emrah a vazut doi copii batand mingea in apropierea locatiei de filmare si le-a cerut voie sa intre si el in joc. Colegul sau de serial, actorul Cuneyt Mete, interpretul persoanajului Cemal, li s-a alaturat si a inceput o partida de fotbal pe cinste.

La scurt timp dupa inceputul “meciului” au aparut si reactiile din partea catorva membri ai echipei de productie care au aplaudat prestatia celor patru “fotbalisti”.

Aceasta “scena” care face parte din viata lui Emrah, nu a personajului sau din “Dragoste si ura”, a avut loc in localitatea Urgup, din Cappadocia, unde se filmeaza noi episoade ale serialului.

Pe Emrah Erdogan il puteti umari in serialul “Dragoste si ura”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.