Pescuia de zeci de ani si era sigur ca pestele asta o sa-i hraneasca familia cateva zile, insa cand l-a taiat pe burta a ramas socat de ce a gasit in interior

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 ian 2018, 15:39

In filmare se vede cum un pescar sectioneaza stomacul unui delfin pe care il capturase si face o descoperire crunta despre rasa umana si viitorul nostru pe aceasta planeta.

Clipul video a fost postat pe Internet de un pescar din Costa Rica. Pescuitul e una dintre cele mai profitabile meserii in acea zona si multe familii traiesc doar din asta de multe generatii, insa captura aceasta l-a facut sa se intrebe daca urmasii sai vor mai avea ce sa aduca la tarm.

 

Barbatul a intuit ca pestele capturat era bolnav si a hotarat sa il transeze chiar in larg, pe barca, ca sa vada ce problema avea si, daca era bolnav, sa nu il mai aduca la tarm.

 

Spre surprinderea lui, in stomacul pestelui se aflau capace de plastic, pahare de unica folosinta, un pieptene, o bricheta si alte resturi de plastic. Volumul acestora era prea mare pentru stomacul pestelui iar acesta nu se mai putea hrani corespunzator.

 

Se pare ca pestii confunda obiectele de plastic cu mancarea, fiind fascinati de culorile vii ale obiectelor umane.

Din pacate, in fiecare zi, peste 8 milioane de obiecte de plastic ajung in oceanele planetei.