Cum sa te bucuri la maximum de un city break

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 ian 2018, 15:05

Un city break reprezinta cea mai buna varianta daca vrei sa relaxezi dupa o perioada extrem de aglomerata la birou sau daca iti doresti sa petreci un timp cat mai placut alaturi de partenerul sau partenera ta.

Ti-ar placea un city break in Cehia sau, mai degraba, ai opta pentru unul in Elvetia ori Danemarca? Si Franta ti se pare atractiva? Dar ce spui de Irlanda, Norvegia sau Portugalia?

Tot ce trebuie sa faci astfel incat sa gasesti cele mai avantajoase pachete de calatorie pentru tine este sa te folosesti de Internet si sa efectuezi o cautare simpla, dupa urmatoarele cuvinte cheie: „city break - oferte avantajoase”. Si, cu siguranta ca vei fi directionat sau directionata catre site-urile diverselor agentii de turism care comercializeaza si vacante tip city break.

Stabileste cu exactitate perioada in care ti-ar placea sa mergi in excursie, destinatia, precum si bugetul pe care esti dispus sa-l aloci pentru o astfel de experienta.

Cele mai cunoscute agentii de turism au oferte foarte avantajoase, cu preturi mai mici de 100 de euro de persoana, pentru trei transport cu avionul, cazare si cel putin o masa zilnic. Daca iti este foarte clara destinatia, atunci rezervarea vacantei tip city break va dura doar cateva minute.

Rezerva-ti o masina care sa te duca si sa te preia de la aeroport

Chiar daca dureaza doar trei zile, mini vacanta ta poate fi cu adevarat minunata, daca ai grija sa te preocupi de toate detaliile. Unul dintre aceste detalii este reprezentat de transportul tau de acasa pana la aeroport, la dus, si de la aeroport pana acasa, la intors.

Apeleaza la serviciile unei companii profesioniste de transport aeroport si nu va fi nevoie sa-ti faci griji ca nu vei ajunge la timp pentru zborul care te va duce in vacanta.

De asemenea, vei putea sa calatoresti pana la aeroport fara sa te deranjeze alti pasageri si, totodata, bagajele tale vor fi in siguranta, iar tu vei avea parte de o cursa confortabila.

Rezerva-ti din timp o masina personala care sa te duca la aeroport, cand pleci, si care se te preia de la aeroport, cand revii din excursie.

Acceseaza un credit rapid

O vorba de duh spune ca banii nu aduc fericirea. Insa ei iti pot cumpara vacanta dorita. Prin urmare, daca iti doresti foarte mult sa pleci intr-un city break, dar nu dispui de suficiente resurse financiare, o solutie ar fi sa apelezi la un credit rapid oferit de o institutie financiara nebancara.

Conditiile de acordare sunt unui imprumut rapid sunt foarte usor de indeplinit. Cele doua mari dezavantaje ale unui astfel de credit sunt suma foarte mica pe care o poti accesa si dobanzile uriase pe care esti nevoit sa le platesti.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.