Momente inedite pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste si ura"! Cea mai varstnica actrita, celebra Isil Yucesoy (Refika, mama lui Ali) si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de colegii sai! Iata ce surpriza i-au pregatit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 10:40
video Foto(9)

Isil Yucesoy, este una dintre cele mai valoroase actrite din Turcia.

Isil Yucesoy s-a nascut in 1945 si a urmat inca din copilarie drumul spre actorie si muzica. A absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, in 1969 si la scurt timp s-a afirmat pe marile scene ale teatrelor din Turcia, devenind una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si cinema.


In 1975, s-a orientat si catre muzica o mai veche pasiune si timp de zeci de ani a incantat publicul cu melodii sensibile, cu un mesaj puternic.


In 1978 si-a infiintat propria trupa, intitulata "Orient Plak", alaturi de care a inceput sa cante in restaurante si cazinouri. Desi se dedica foarte mult muzicii, Isil Yucesoy nu a renuntat niciodata la cea de-a doua mare pasiune, actoria, ci dimpotriva a continuat sa lucreze in paralel. Astfel ca in anul 1981 a inceput deja sa fie cooptata in seriale de televiziune si filme artistice, in care a jucat roluri memorabile.

 

Anul trecut, pe 2 octombrie, pe cand inca filma alaturi de colegii sai, pentru serialul "Dragoste si ura", Isil Yucesoy si-a sarbatorit ziua de nastere chiar pe platourile de filmare. Actrita a implinit venerabila varsta de 72 de ani si s-a bucurat enorm de surpriza colegilor sai, care i-au pregatit in secret un tort delicios si au intampinat-o cu urari si afectiune.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.