Daca iei aceste medicamente, opreste-te imediat, poti ajunge in spital din cauza lor! Se gasesc la toate farmaciile si sunt foarte periculoase, uite despre ce este vorba

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 ian 2018, 12:51

In mod normal medicamentele ar trebui luate doar dupa consultarea in prealabil a unui specialist care sa vada pacientul si sa stie istoricul lui.

De cele mai multe ori insa nu se intampla acest lucru. Romanii au obiceiul de a merge la farmacie si de a lua medicamente dupa ureche, in speranta de a-si rezolva problemele de sanatate pe care le au.

Aflati insa ca, de cele mai multe ori, o astfel de practica poate face mai mult rau decat bine, iar cel mai recent exemplu in acest sens sunt diureticele.

Acestea sunt luate de obicei de catre cei care vor sa slabeasca si se pot elibera fara reteta. Putini stiu insa ca ele sunt interzise pentru acest scop!

Diureticele sunt foarte periculoase deoarece provoaca ameteli, sincope, micsoreaza tensiunea arteriala foarte mult si deshidrateaza puternic. Pot provoca astfel probleme de sanatate foarte mari, care duc chiar la internarea in spital.

Pe cat posibil evitati diureticele pe viitor si apelati la ele doar daca doctorul v-a recomandat acest lucru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.