Hasibe din "Dragoste si ura", de la personajul traditionalist din serial la femeia sexy si nonconformista in viata reala! Iata cat de tanara este de fapt celebra actrita Aysegul Unsal si in ce productii de succes a mai jucat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2018, 16:09
video Foto(9)

Aysegul Unsal este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Aysegul Unsal s-a nascut in 1973, in Istanbul. Aceasta si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a fost indrumata de parinti sa imbratiseze arta teatrala, mai tarziu.

In 1996 a absolvit Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul si a devenit actrita cu drepturi depline la scurt timp, cand a fost cooptata in distributia catorva piese se succes pe marile scene ala teatrelor din Istanbul.

Inca din timpul facultatii, in 1993, Aysel Unsal a fost selectata sa joace in primul ei serial de televiziune, "Yaz Evi". Au urmat apoi multe alte roluri in seriale de succes, cel mai recent fiind cel jucat in serialul "Dragoste si ura", in care a realizat o interpretare magistrala a personajului Hasibe.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.