Sotul Andei Adam. Cu ce se ocupa partenerul vedetei de la Exatlon Romania

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 09:00

Sorin Andrei Nicolescu a devenit sotul Andei Adam in anul 2015 si de atunci formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cel care avea sa o cucereasca iremediabil pe Anda Adam si sa ii devina sot, Sorin Andrei Nicolescu este originar din Constanta, unde a avut o stralucita cariera de manechin. Desi initial, tanarul si-a dorit sa profeseze in domeniul economic, dupa ce absolvise un liceu de profil din Constanta, in urma cu zece ani, Sorin a ales sa imbratiseze modelingul si a renuntat atunci cand a cunoscut-o pe Anda Adam, alegand sa se lanseze in afaceri.


Fericitul eveniment s-a desfasurat intr-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov, unde au participat rudele, prietenii apropiati si multi colegi de breasla ai Andei Adam. Desi in acea perioada s-a speculat ca vedeta este insarcinata, aceasta nu a recunoscut decat la o luna dupa nunta ca asteapta cu nerbadare sa devina mamica.

Anda Adam si sotul ei, Sorin Andrei Nicolescu, au anuntat ca urmeaza sa devina parinti dupa o luna de la casatorie.

Venirea pe lume a micutei Evelin le-a umplut viata de bucurie si i-a ajutat enorm sa treaca peste toate greutatile si problemele aparute. Odata cu nasterea fetitei cei Anda Adam si sotul ei au devenit un cuplu din ce in ce mai unit si puternic.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.