Pisici in vis: ce semnificatii bizare au pisicile aparute in vis!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 08:30

Pisici in vis. Ai avut pana acum pisici in vis si nu ai idee ce semnificatie au? Pisica este un animal de casa, simpatic, dar si destul de siret. Iata care este simbolistica pisicilor din vis.

Pisici in vis. Ce inseamna pisica in vis

Pisica este manifestarea partii feminine din tine. Daca pisica este agresiva iti lipseste duiosie, blandetea, afectiunea si grija fata de ceilalti. Pisica e semn de tristete, de delasare, nesansa. Ai incredere in intuitia si sentimentele tale.

Pisici in vis. Ce inseamna daca vezi pisici negre in vis

Daca visati o pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva care este excesiv, imposibil sau infricosator.

Aceasta, uneori indica faptul ca va confruntati cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si intuitive.

Daca dumneavoastra credeti ca o pisica neagra aduce ghinion, atunci a visa una inseamna prezenta a ceva neplacut in viata dumneavoastra.

O pisica neagra in vise inseamna ca va indoiti de intuitia dumneavoastra sau de semnalele trimise de fiinta dumneavoastra interioara. S-ar putea sa asociati, in mod gresit, pisica neagra cu raul, distrugerea si ghinionul.


Daca visati ca o pisica neagra va musca, va ataca sau va zgarie atunci inseamna ca trebuie sa constientizati ceea incearca sa va spuna intuitia dumneavoastra.

Pisici in vis. Ce inseamna daca vezi pisici albe in vis

Daca visati o pisica alba reprezinta o iluzie echilibrata. Acest lucru inseamna ca aveti o credinta falsa sau o fantezie pentru care sunteti responsabil.



Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: