Catalin Cazacu, marturisiri inedite despre sentimentele sale pentru Cream! Iata mesajul explicit al concurentului "Exatlon" despre relatia cu Claudia Pavel: "E totul natural!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 feb 2018, 16:51
video Foto(5)

Catalin Cazacu a vorbit pentru prima data, din tabara "Exatlon", despre ceea ce simte cu adevarat pentru Claudia Pavel!

Catalin Cazacu a dat cartile pe fata si a vorbit pentru prima data despre ceea ce simte cu adevarat pentru Claudia Pavel. Concurentul "Exatlon" a declarat ca atat el cat si Claudia nu si-au mascat deloc sentimentele deoarece totul a venit natural si s-au apropiat treptat, in saptamanile petrecute in Republica Dominicana.


"Faptul ca exista o apropiere intre mine si Claudia, este evident pentru toata lumea, inclusiv pentru noi! Nu este un lucru fortat, nu vine ca urmare a unui teatru pe care il joaca niciunul dintre noi! Fiecare face ceea ce simte, eu
cel putin sunt convins de chestia asta! Acum daca Claudia joaca un teatru merita cel putin trei Oscaruri! Faptul ca aici ajungi sa te cunosti om cu om, ca si caracter, pentru ca te vezi cum arati cand te enervezi, cand ti-e foame, esti pus in diferite situatii si descoperi caracterele celorlalti!", a spus Catalin Cazacu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.