Ali din "Dragoste si ura", mandru de familia sa mare si unita! Iata cum a fost surprins celebrul Emrah Erdogan, de curand, la aniversarea fiicei sale Eleysa, mezina familiei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 08:10
video Foto(11)

Emrah Erdogan este un tata fericit si implinit, care isi adora cei trei copii!

Emrah Erdogan s-a nascut in 1971, in provincia Diyarbakir, Turcia. Din cauza serviciului mamei sale acesta a studiat scoala primara in Alacak si apoi a revenit alaturi de familia sa in Diyarbakir, unde si-a terminat studiile liceale.
In 1983, Emrah Erdogan a realizat primul album de muzica "Agam Agam", pasind astfel in lumea muzicii sub titulatura de "Copilul Emrah" si reusind in scurt timp sa cucereasca inimile turcilor cu vocea sa minunata.

Au urmat multe alte albume care i-au adus treptat celebritatea in intreaga tara. Dupa incheierea Facultatii de Teatru, in 1991, Emrah si-a vazut si cel de-al doilea vis implinit, acela de a deveni actor, iar in 1992 a jucat in primul lui serial de televiziune "Gündüzün Karanlığı"
Anul trecut a jucat in ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc in care o are ca partenera pe frumoasa actrita Burcu Kiratli.


In 2014 s-a casatorit cu una dintre cele mai frumoase cantarete de origine belgiana, Sibel Kirer, care i-a daruit un fiu, in acelasi an.


Venirea pe lume a micutului Elyesa, al doilea fiu al sau, i-a schimbat radical viata, artistul devenind un familist convins. Desi se dedica trup si sufletul proiectelor sale atat in muzica cat si in actorie, Emrah se straduieste mereu sa gaseasca timp si pentru familia sa.


Chiar daca are un fiu mai mare de 26 de ani, din prima casatorie, care i-a urmat in cariera si de care este foarte mandru, Emrah il creste cu aceeasi daruire si pe micutul Elyesa si pe frumoasa Eleysa, care i-au umplut viata de bucurie.

 

 

Taguri: