Pareau cea mai unita echipa, dar Razboinicii s-au dezintegrat imediat ce au pierdut jocul pentru imunitate! Pe cine acuza Mariana pentru infrangerea rusinoasa administrata de Faimosi

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 feb 2018, 21:44

Razbonicii plecau cu toate sansele de castig, insa deznodamantul final al probei pentru imunitate, de luni, a fost neasteptat.

Echipa Faimosilor a fost decimata de accidentari grave (Andrei Stoica, Ion Oncescu, Anca Surdu) iar Razbonicii veneau dupa trei zile in care au "curatat" victoriile, erau bine hraniti, stateau bine cu moralul si erau odihniti. In aceste conditii, oricine ar fi pariat pe ei ca vor castiga cel mai important joc al saptamanii.

Totusi, adevarul din teren a fost altul, Faimosii reusind sa castige cu un scor de antrenament: 9-4.

Imediat, Mariana a acuzat faptul ca echipa ei nu a respectat strategia  discutata inainte de meci si i-a permis lui Alex ("Alex cel nou") sa intre in locul lui Stefan, cel mai bun concurent al lor, ceea ce a dus la pierdera unor puncte.

Imediat Ionut "Jaguarul" a sarit in apararea lui Alex. Iata ce argumente a avut: 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.