Safiye isi banuieste sotul de infidelitate! Afla la ce masuri extreme va recurge pentru a-si salva casnicia, in aceasta seara, intr-un nou episod din "Dragoste si ura", de la ora 19:45, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2021, 18:00

Safiye trece prin momente de cosmar. Femeia banuieste ca sotul ii este infidel si il urmareste.

Ismet este disperat! El recunoaste familiei ca se casatoreste fortat cu Gulizar si ca este indragostit de Pembe, iar Cemal ii promite ca va rezolva situatia. Pembe, in schimb, nu mai are incredere deloc in Ismet si profita de faptul ca Yasar, fratele lui Gulizar, o place si alimenteaza relatia cu acesta, spre disperarea primului. Hasibe viseaza la gandul ca fiica ei cea mica va deveni sotia unui barbat bogat, asa cum este Yasar, si incurajeaza relatia celor doi.

Safiye trece prin momente de cosmar. Femeia banuieste ca sotul ii este infidel si il urmareste. Fatmei nici prin cap nu-i trece ceea ce urmeaza sa se intample. Ceea ce va descoperi Safiye va “incinge” atmosfera in tot conacul. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.