Astazi, de la 23:15, la Gala Superstar “Bravo, ai stil! All Stars” - Catalin Botezatu: "Ai demonstrat ca un singur om, un singur personaj, poate face si show, si styling!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 feb 2018, 09:28
video Foto(7)

De Dragobete, celebritati care au cucerit o lume intreaga “pasesc" in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”, la Gala saptamanii, “Superstar”.

“Christina Aguilera”, “David Bowie”, “Elvis Presley”, “Liza Minnelli” sau “Mozart” sunt doar cateva dintre personalitatile de talie mondiala care “poposesc” in aceasta seara, prin intermediul concurentelor, la “Bravo, ai stil! All Stars” pentru a ne oferi un spectacol grandios, plin de emotie, stralucire si culoare.

“La aceasta Gala vreau sa vad personaje, <nebunie>, dans, costume, inventivitate, creativitate … vreau sa vad ceva ce n-am vazut pana acum”, a spus Catalin Botezatu.

Pregatite de spectacol, cele zece concurente sunt gata sa rupa barierele concursului si sa demonstreze ca locul lor este in fruntea clasamentului. Lupta este stransa iar juratii analizeaza “la sange” evolutia scenica a concurentelor, insa doar cateva dintre acestea vor reusi sa starneasca admiratia unanima a membrilor juriului.

“Ai demonstrat ca un singur om, un singur personaj, poate face si show, si styling!”, i-a spus Catalin Botezatu unei concurente.

"Esti inegalabila!”, a completat Raluca Badulescu.

Cine sunt concurentele care au impresionat “pe linie” juratii si care va fi “veriga slaba” dintre acestea, aflati astazi, de la ora 23:15, la Gala “Superstar” <Bravo, ai stil! All Stars”, care va fi eliminatorie, imediat dupa “Exatlon”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.