Metode pentru intarirea sistemului imunitar

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2018, 15:52

Un sistem imunitar viguros are o importanta vitala pentru starea de sanatate, atat fizica, precum şi psihica.

Oboseala cronica, racelile frecvente si alte infectii, alergiile, depresiile, imbatranirea prematura, se numara printre manifestarile cele mai comune ale unui sistem imunitar slabit.

Asta daca discutam la nivel fizic, caci ceea ce se uita de foarte multe ori este ca la nivel mental, intotdeauna atragem ceea ce gandim si puterea acestei influente permanente are repercusiuni asupra starii noastre generale de sanatate. 

Masinaria noastra, asupra careia avem control nemijlocit are nevoie de ingrijire permanenta si atentie pana la cele mai mici detalii inca din faze incipiente, atunci cand sunt sesizate nereguli. 

Stimularea imunitatii trebuie sa tina seama de echilibrul natural al organismului, de complexitatea corpului omenesc si totalitatea factorilor ce vin in raport cu el. Contribuind la intarirea imunitatii, suplimentele alimentare Onconovical capsule ajuta la ameliorarea multor probleme de sanatate.

Pentru ca au in componenta ingrediente naturale extrase din plante utilizate in medicina chineza, acestea ajuta in preventia si ameliorarea diferitelor probleme de sanatate, chiar si pentru forme mai agravate. Suplimentul are in componenta ingrediente naturale 100% si asta ii situeaza in topul cautarilor de vitamine si minerale cu efecte garantate. 

Cu ce se imbina medicina clasica?

ATENTIA oferita alimentatiei si combinarea in mod sanatos, cu inteligenta a alimentelor pe care le introducem in cosul nostru zilnic si pe care le consumam trebuie sa stea la negresit in topul metodelor de impiedicare a instalarii bolilor la care suntem predispusi.

Consumul de fructe si legume proaspete (mere, citrice, morcovi, ardei, spanac, broccoli, s.a.) cunoscute cu proprietati puternice de intarire a imunitatii pot preveni instalarea celor mai raspandite afectiuni pe care le poate suferi omul proactiv al zilelor noastre. Sta in mana noastra sa punem in aplicare notiuni pe care specialistii in medicina le imbunatatesc constant spre a fi utilizate in mod deliberat.

Cercetarile clinice au demonstrat ca obezitatea este asociata si ea unor disfunctii ale sistemului imunitar. Dieta sanatoasa introdusa intr-un mod de viata asumat este dieta care participa substantial la intarirea sistemului imunitar. 

Consumul de proteine si grasimi sanatoase, un echilibru intre Omega 3 si Omega 6 reprezinta un alt mod de a intretine buna functionare a sistemului imunitar, pe langa alimente bogate in probiotice (iaurturi, produse murate, masline, etc.) 

Cresterea alcalinitatii si incurajarea consumului de lichide in corp, imping sistemul imunitar in a nu va ramane indiferent si a raspunde demersului; iar terapiile cu oxigen pot produce energie, prin urmare mult mai multa forta pentru sistem. 

Si pentru ca mereu va exista si o solutie care nu este conditionata de aspecte financiare, cercetatorii au ajuns la concluzia ca rasul este cel mai bun medicament. Elibereaza dopamina si alte substante folositoare corpului care compun si ajuta la starea noastra de bine. 

Cateva minute de ras pe zi ajuta sistemul imunitar sa functioneze corect. Si daca acestuia i se asociaza un mindset pozitiv si din ce in ce mai relaxat, atunci cu siguranta lucrurile vor functiona ca la carte.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.