Lovitura de teatru! Kamara si Madalina au intors armele unul asupra celuilalt! S-au detonat acuzatii peste acuzatii si s-au spus multe cuvinte usturatoare! "Am castigat 3000 de lei in zece zile de videochat!" Iata ce anume l-a deranjat cel mai tare pe Kam

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2018, 16:18

Madalina, iubita lui Kamara a dat cartile pe fata si a recunoscut ca a practicat pentru o scurta perioada videochat!

Dupa ce la ultima lor confruntare, pareau ca au reusit sa lamureasca toate neintelegerile aparute, Kamara si Madalina si-au declarat din nou razboi si au continuat sa-si arunce acuzatii. Madalina s-a aratat foarte deranjata de faptul ca fostul ei iubit a atins doua subiecte sensibile din trecutul ei, despre sinucidere si despre perioada in care a facut videochat.

Dupa ultimele declaratii ale lui Kamara, Madalina si-a adunat puterile si a decis sa vina din nou in platoul "WOWbiz" pentru a incerca sa lamureasca tot ceea ce s-a spus despre ea si despre eticheta

care i-a fost pusa, subliniind ca nu a facut nimic iesit din comun, ci doar si-a castigat existenta, intr-o perioada nu tocmai propice pentru ea.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.