La Targoviste, familii intregi "sufera" de depresie iar statul plateste nota de plata: 60 de milioane de lei! O ancheta "Asta-i Romania", sambata, de la 17:15

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 mar 2018, 14:47
video Foto(4)

La Targoviste se scrie anual cate un episod din lunga telenovela - asistat social, cu acte. Dupa ce, anul trecut, beneficiarii de bani de la Stat si-au pus “in cap” primarul, dandu-se suferinzi de frisoane, anul acesta i-a lovit depresia.

270 dintre cei 300 de asistati social au adus si adeverintele medicale pe care scrie negru pe alb ca sunt bolnavi si au nevoie de odihna prelungita. Acest <fenomen> aproape ca l-a bagat si pe primar in depresie; edilul vrea sa vada cu ochii lui ce se intampla, de fapt, in oras.

“Adeverintele medicale prevedeau o paleta foarte larga, in principal, tot soiul de depresii si boli de acest tip, iar prin aceste adeverinte se recomanda un repaus de 12 luni”, spune

Cristian Stan, primarul orasului Targoviste.

 

Citeste mai multe pe astairomania.kanald.ro!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.