Larisa de la Exatlon, gest emotionant! Tanara a luat in bagaje tricoul tatalui ei, decedat cu catava luni inainte de plecarea ei in Republica Dominicana! Iata ce relatie speciala avea Larisa cu parintele ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 07:10

Larisa de la Exatlon a trait o drama cu doar cateva luni inainte de a intra in competitia Exatlon: tatal ei a murit intr-un accident.

Larisa de la Exatlon a trait o mare nenorocire cu doar cateva luni inainte de a intra in competitia Exatlon: tatal ei a murit intr-un accident. In memoria lui, Larisa a luat cu ea in bagaje tricoul lui preferat.


Larisa de la Exatlon le-a spus colegilor din echipa Faimosilor ca a venit la competitie in memoria tatalui ei, fost sportiv de performanta, care a murit cu doar cateva luni in urma.

Larisa a fost extrem de afectata de moartea tatalui ei, iar competitia Exatlon a fost pentru ea schimbarea de care avea nevoie in aceasta perioada. In memoria tatalui sau, tanara a luat cu ea in bagajele de la Exatlon si tricoul tatalui sau, cu care doarme de cele mai multe ori.
Vezi ce a declarat sotul Larisei, pe wowbiz.ro