Diana si Anca, fostele razboinice de la EXATLON, revedere emotionanta! Iata cum au fost surprinse cele doua prietene si cum au ales sa depene amintiri din perioada in care au luptat in aceeasi echipa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2018, 12:12
video Foto(9)

Diana Kovacs si Anca Mihailescu s-au reintalnit la scurt timp de la revenirea in tara a prietenei sale

Diana Kovacs a fost cea de-a doua concurenta eliminata din competitia Exatlon. Tanara luptatoare de judo a parasit cu fruntea sus echipa Razboinilor si Republica Dominicana, mai determinata ca oricand sa aprecieze fiecare clipa din viata.

In perioada petrecuta in Republica Dominicana, Diana Kovacs si-a scos in evidenta abilitatile fizice si psihice si impreuna cu ceilalti "razboinici" au luptat pentru a infrange adversarii, in cadrul celui mai urmarit reality show al momentului.

"Exatlon" i-a oferit tinerei de 26 de ani ocazia de a-si depasi limitele.

Revenita in tara, Diana si-a reluat activitatea sa de antrenoare de fitness si a ramas inca cu gandul la fostii sai colegi din echipa "Razboinicilor", pe care ii sustine.

De curand, Diana si-a intampinat fosta colega de echipa,  Anca Mihailescu, cea cu care a stabilit o frumoasa relatie de prietenie pe durata sederii in competitie.

Cele doua tinere s-au intalnit in oras, intr-o locatie linistita, unde sa poata depana amintiri din concurs, dar si cum au simtit fiecare zilele petrecute departe de familie si de cei dragi.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.