Cadourile de Paste pentru angajati - task prioritar in companii

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 mar 2018, 16:32

Se constientizeaza tot mai mult rolul important al angajatilor intr-o companie, nevoia de a ii motiva, de a ii face multumiti in organizatia in care lucreaza.

Cadourile oferite cadou de sarbatori au devenit o sarcina prioritara a departamentului de HR. Astfel, se ia o marja de timp semnificativa si se face comanda pentru cosurile cadou destinate angajatilor. Acest task al cadourilor pentru angajati este mult simplificat datorita unor firme specializate, care alcatuiesc cele mai frumoase cadouri corporate. 

Online-ul devine din nou preferat. Se acceseaza site-ul magazinului care ofera cosuri cadou corporate, se alege modelul potrivit si numarul de bucati (conform numarului de angajati din companie). 

Cosuri de Paste de la Debonaire sunt in atentia persoanelor cu factor de decizie, in sarcina carora a fost delegata surpriza pentru angajati. De ce sunt preferate astfel de cadouri?

Cosuri cadou alcatuite profesionist

O firma specializata in cosuri corporate are parteneriate cu furnizori straini pentru a pune la dispozitie produse exclusiviste, de lux, pe care nu le gasesti asadar in magazinele din jurul tau. Te bucuri de praline de ciocolata produse in Italia sau de fursecuri crocante cu unt proaspat din Franta. 

O firma a carei experienta este creata in alcatuirea de cosuri cadou de Paste stie sa selecteze produse de renume, care s-au facut cunoscute pe cel mai batran continent, dar nu numai.

Frumusetea este data si de imbinarea armonioasa a produselor (cozonac, vin, dulciuri, oua incondeiate de mesteri populari) pentru a crea un echilibru si a oferi bucurie, dar si pentru a satisface toate gusturile. Angajatii vor fi placut surprinsi si vor descoperi unul cate unul, cu emotie, fiecare produs al cosului cadou.

Folia, fundita asortata sau cutia pentru cadouri, sunt elemente la fel de importante ca produsele care se afla in interior. Alfel spus, niciun detaliu nu este neglijat. Aspectul este impecabil, iar impresia oferita pe masura asteptarilor.

Cosuri cadou cu produse naturale

Tot mai multi romani pun pret pe alimentatia sanatoasa, asadar pe alimentele naturale, in defavoarea celor procesate. Un cos cadou de Paste contine produse in componenta carora au fost folosite ingrediente naturale. Procesul de productie este unul exigent, iar retetele avute la baza sunt pastrate cu strictete generatii la rand. 

Produse bio inseamna ca, la nivelul de cultivare a materiei prime nu au fost folosite pesticide, se folosesc asadar doar substante naturale. Produsele astfel rezultate sunt de calitate superioara si constituie un interes sporit, inclusiv pentru cei mai pretentiosi.

A lasa cadourile de Paste in grija unei companii specializate este o alegere ideala. Oferi cadouri atent alcatuite, cu un grad de calitate foarte inalt, in care atentia pentru detaliu este un criteriu in sine. Economisesti timp si bani. Primesti un pret preferential la comandarea unui numar mai mare de cadouri si odata facuta prima comanda intri deja in baza clinetilor fideli, asadar ai implicit un discount preferential. 

Ai grija sa faci din timp comanda cosurilor cadou pentru a te asigura ca vor putea ajunge in timp util in compania ta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.