Fratele lui Lupu, de la EXATLON, cel mai mare sustinutor, dar si cel mai dur critic al acestuia! Iata ce a spus despre evolutia razboinicului in competitie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2018, 13:29

Lucian Lupu, fratele lui Lupu, de la Exatlon l-a criticat aspru pe razboinic pentru faptul ca s-a numarat printre nominalizati.

Lucian, fratele razboinicului Lupu, de la Exatlon a trait emotii puternice seara trecuta, asteptand cu sufletul la gura verdictul transmis de Cosmin Cernat, in legatura cel sau cea care urma sa plece din competitie. Acesta s-a aratat pe de o parte foarte critic la adresa fratelui sau, insa in acelasi timp increzator in fortele acestuia. Intrebat ce parere are despre faptul ca Lupu nu a fost eliminat, Lucian a raspuns ca se bucura pentru el ca a ramas in concurs si spera ca mai departe acesta sa se descurce mult mai bine la probe si sa dovedeasca de ce anume este

capabil de fapt.

"Ma bucur ca a ramas in concurs! Nu sunt surprins! E o tensiune cand il vezi acolo propus pentru eliminare! Fratele meu se misca slabut pana acum! Ar trebui sa se miste mult mai bine, pentru ca are potential si poate mai mult! Asa a zis de acasa ca se va duce si o va face foarte bine! Nu stiu, se pierde la un moment dat, dar poate mult mai mult! Ii tin pumnii, il sustin!", a spus Lucian Lupu.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.