Birgul din "Dragoste si ura", relatie speciala cu fiul ei! Iata cum arata celebra actrita in postura de mama devotata si cum isi petrece timpul liber alaturi de cea mai importanta persoana din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 12:08
video Foto(11)

Birgul Ulusoy este o actrita talentata si o mama devotata.

Birgul Ulusoy s-a nascut in 1972, in Istanbul. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a absolvit in 1994 Facultatea de Teatru in cadrul Centrului de Arta "Mujdat Gezen", din Istanbul. La scurt timp de la finalizarea studiilor, Birgul a devenit actrita cu drepturi depline si a jucat in numoase piese pe scenele marilor teatre din Istanbul.

Cu un an inainte de abolvirea facultatii, Birgul Ulusoy a fost remarcata de o casa de productie din Turcia si a primit un rol important in primul ei serial de televiziune "Saygilar Bizden".
Au urmat multe alte roluri in seriale, care i-au adus un succes rasunator, printre acestea se numara: "Cicek Taksi", "Clgin Bedis", "Yalanci Yarim", "Omre Bedel", "Adini Feriha Koydum", "Benim Icin Uzulme", "Kucuk Gelin", "Veda", "O Hayat Benim", Kirgin Cicekler".


Un rol memorabil, care i-a adus un plus de notorietate a fost cel jucat in serialul "Bahar: Viata furata", intre 2014-2015, cand a interpretat-o pe comica si nastrusnica Sakine, care a facut deliciul publicului.


Dincolo deactivitatea profesionala intensa, celebra Birgul Ulusoy este o mama devotata, care isi creste singura baietelul, in varsta de 10 ani. Aceasta are o relatie speciala cu fiul ei, care se pare ca adora actoria inca de mic, deoarece si-a insotit de multe ori mama pe platourile de filmare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.