Victor Slav, gest nobil pentru tanti Florica, batrana necajita, care a fost uitata de rude si traieste intr-o casa ce sta sa se prabuseasca! Iata cat de emotionat a fost prezentatorul TV si cum a reactionat batrana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 13:07

Necazul acestei batrane a impresionat o tara intreaga.

Saptamana trecuta, in platoul "WOWbiz", s-au duelat pentru premiul de 2500 de lei, Victor Slav si Bianca Dragusanu, pentru a o ajuta pe tanti Florica.


De curand, Victor Slav a decis sa mearga personal, sprijinindu-se in carje, pentru a-i inmana premiul batranei, in ciuda vremii ploioase.
"Nu conteaza cum e afara, am promis ca venim la tanti Florica si ne tinem de cuvant!", a spus Victor.


Batrana abandonata de toti cei dragi si care traieste cu greu din banii de pensie si munca pe care o desfasoara la cimitir, unde face curatenie la morminte, a fost placut surprinsa cand a vazut cine a vizitat-o. Tanti Florica a primit 2500 de lei.
"E o bucurie. O sa fac camera asta cu banutii.", a spus ea.
Pe de alta parte, Victor Slav si-a stapanit cu greu lacrimile, fiind extrem de impresionat de bucuria femeii.

"Sunt emotionat pentru ca din pacate bunicile mele nu mai sunt, de ceva ani buni si ar fi avut varsta matale.", a spus Victor Slav.

Cazul batranei a impresionat si alte vedete, precum Simona Patruleasa, care a tinut sa dea si ea o mana de ajutor si i-a trimis un frugider nou, pentru a-i face viata mai usoara.

"Mi-a adus aminte de bunica mea si mi-au curs lacrimile.
Ingrid m-a intrebat daca imi aduce aminte de bunica si eu i-am spus ca da. I-am zis "Gata, ii dau telefon Andreei si sa ii luam un frigider!", a spus Simona Patruleasa.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.