PREMIERA In seara aceasta, la Gala Gipsy „Bravo, ai stil! All Stars” este prezintat, in premiera, videoclipul imnului emisiunii compus de Alex Velea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 02:19
video Foto(5)

In cadrul Galei din aceasta seara are loc premiera videoclipului „Bravo, ai Stil! All Stars”, melodie compusa de Alex Velea, special pentru aceasta competitie

Echipa care a contribuit la realizarea imnului este: Velea Alexandru, Theea Minulescu si Kashta John – versuri; Razvan Matache si Florin Buzea – orchestratie; Regizor: Andrei Stoian, Director of photography: Catalin Popescu. Piesa a fost produsa in studiourile GoldenBoy Society. Producator executiv: Alex Velea.

Prezentarea clipului va reprezenta o premiera atat pentru publicul emisiunii, cat si pentru jurati, Brigada sexy si concurentele show-ului, iar emotiile si entuziasmul vor fi foarte mari pentru toti cei prezenti.


„Bravo, Alex! Super piesa! Felicitari tuturor si mai ales echipei care s-a gandit la acest clip pentru noi!”, spune incantata Ilinca Vandici.

„Felicitari tuturor! Felicitari echipei fantastice! Felicitari fetelor... ati aratat extraordinar! Felicitari juriului!”, a spus artistul.
Competitia „Bravo, ai stil! All Stars” continua si in aceasta sambata, cu Gala Gipsy, una dintre cele mai indragite tematici ale show-ului. Concurentele sunt gata pentru a fi admirate dar si pentru a fi premiate, atunci cand acestea dovedesc stil si atitudine.

„Este foarte buna! Atitudinea ei pe scena a facut cat zece coregrafii! Momentul prezentat pe scena a facut cat douazeci de momente, iar stylingul ei a facut cat o zuta de stylinguri! Bravo ...!”, a spus Catalin Botezatu care la finalul jurizarii s-a ridicat in picioare, in fata concurentei, in semn de apreciere profunda pentru contributia acesteia in Gala.

Nu ratati premiera videoclipului „Bravo, ai stil! All Stars”, melodie compusa de Alex Velea, astazi, de la 23:15, in cadrul Galei cu tematica „Gipsy”, imediat dupa Exatlon.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.