Gala de aseara "Bravo, ai stil! All Stars", in care a fost lansat videoclipul imnului show-ului, a pozitionat Kanal D pe primul loc in audiente

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2018, 12:18

Alex Velea a urmarit si el, in premiera, alaturi de jurati, prezentatoarea emisiunii si concurente, videoclipul piesei pe care o interpreteaza

Atmosfera incendiara, aseara, la "Bravo, ai stil! All Stars", Gala in care surpriza cea mai mare si aplaudata a fost vizionarea, in premiera, atat de telespectatori, cat si de echipa show-ului, a clipului imnului emisiunii, interpretat de Alex Velea.

"Felicitari acestei echipe fantastice! Felicitari fetelor! Ati aratat extraordinar!", si-a manifestat artistul bucuria imediat dupa vizionarea videoclipului, in premiera, in cadrul show-ului.

           
Muzica acestui videoclip a fost compusa de Alex Velea si Theea Miculescu, textul e semnat de Alex Velea,  Theea Miculescu si Kastha John, orchestratia le apartine lui
Razvan Matache si lui Florin Buzea. Regia videoclipului e semnata de Andrei Stoian, DOP (Director of  Photography) este Catalin Popescu.
Filmat chiar in platoul "Bravo, ai stil! All Stars", videoclipul le-a pus in valoare in mod special pe concurentele emisiunii, parca mai seducatoare si mai indraznete ca niciodata.
Intregul videoclip poate fi vizionat aici https://www.youtube.com/watch?v=vq2JSAugkyE

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.