Ce restaurante nu trebuie sa ratezi in Palma de Mallorca

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mar 2018, 17:05

Te-ai hotarat deja: vara asta va fi una de neuitat! Iti vei petrece concediul intr-o destinatie insorita, bucurandu-te din plin de mare si de plaja.

Cea mai potrivita decizie? Palma de Mallorca. Cu ale sale cladiri gotice si cele mai frumoase plaje din Mediterana, Mallorca parca te indeamna s-o vizitezi. Ti-ai facut deja rezervare la un hotel, ti-ai cumparat biletele de avion si ai pus la punct un plan de vizita. Nu mai ramane decat sa decizi unde te vei bucura de bucataria traditionala, iar aici e putin mai complicat. 

Palma de Mallorca se lauda cu unele din cele mai bune restaurante din Peninsula Iberica si, cu toate astea, e extrem de usor sa nimeresti intr-o capcana turistica extrem de scumpa si de proasta calitate. In articolul care urmeaza, iti prezentam cateva din restaurantele de top din Palma de Mallorca.

Restaurante Peix Vermell

Cand vizitezi o noua tara merita din plin sa savurezi bucataria traditionala. Sigur, McDonald’s si KFC gasesti oriunde, dar vacanta ta nu va fi completa pana nu vei gusta din preparatele specifice zonei respective. Un astfel de restaurant este Peix Vermell. Aflat in Centrul Vechi al orasului pe una din cele mai emblematice strazi din Palma de Mallorca, Peix Vermell te imbie cu o varietate de peste proaspat si fructe de mare. Iar la sfarsitul cinei te poti bucura de un desert facut in casa si un pahar de vin. 

Ola del Mar

Un alt excelent restaurant cu specific marin este Ola del Mar. E locul perfect unde te poti bucura de fructe de mare proaspete in timp ce admiri valurile care se sparg de nisipul fin. Pentru ca da, vei lua masa pe una din terasele lor de la inaltime. Ce poate fi mai relaxant decat o cina la malul marii alaturi de persoana iubita?

Adrian Quetglas

Daca aventura ta in Palma de Mallorca include si o seara de fine dining, iti recomandam sa treci pe la Adrian Quetglas. Nu, nu este numele vreunei celebritati locale. Adrian Quetglas este un restaurant select care iti pune pe farfurie cele mai fine preparate mediteraneene. Insa nu asta face restaurantul atat de special. Chef Adrian este cunoscut pentru influentele rusesti pe care le strecoara in mancarea sa, asa ca iti garantam ca vei ramane placut surprins. 

Forn de Sant Joan

Dupa cum sugereaza numele, Forn de Sant Joan este localizat intr-o veche brutarie din secolul al XIX-lea. Meniul lor se bazeaza pe produsele de sezon ale pietelor din La Lonja, districtul din inima Palmei de Mallorca. Iti vei rasfata papilele gustative cu preparatele specifice unei bucatarii mediteraneene contemporane alaturi de un pahar de vin excelent.

La Despensa del Baron

Nimic nu se compara cu o cina intr-un decor rustic si sofisticat, sub acoperisul arcadelor gotice din secolul XIV. La Despensa del Baron este locul perfect pentru a te bucura de preparate cu influente mediteraneene, asiatice si sud-americane. Chefii restaurantului au la dispozitie doar cele mai proaspete ingrediente pentru ca tu sa te bucuri de o cina sofisticata si delicioasa. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.