Sony Xperia XA - un smartphone cu care te poti mandri

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mar 2018, 17:11

Atunci cand iti cumperi un smartphone nou, vrei sa te lauzi cu el si sa il tii mereu pe masa cu mandrie, pentru ca arata bine si face o multime de lucruri uimitoare.

Este fix si cazul lui Sony Xperia XA, un device ca o bijuterie, la exterior, si cu o suma de performante uimitoare, la interior. Asa ca daca esti in cautarea unu produs ce poate fi oricand mai mult decat un simplu telefon mobil, nu te grabi sa inchizi prea repede acest articol. Sony Xperia XA este acel tip de smartphone pe care il observi imediat, de aceea, prietenii tai vor fi interesati sa vada cum se simte in mana acest device extraordinar, ce poate face sau cum ies pozele pe care le realizeaza. Iata mai multe despre acest smartphone: 

Linii uimitoare si design atractiv

Sony Xperia XA este cu siguranta un smartphone pe care sa il tii pe masa cu mandrie, fie ca esti la o cafea, fie ca te afli intr-o intalnire extrem de importanta. Este o carte de vizita de care trebuie sa te folosesti mereu. Cu acest smartphone, inchei pentru totdeauna socotelile cu liniile taioase ale unui telefon obisnuit, pentru ca liniaritatea sa il face extrem de confortabil, atunci cand este tinut in mana. 

Display generos 

Un asemenea ecran chiar nu poate trece neobservat. Sony Xperia XA te va incanta cu al sau display de 5’’, ce se intinde pe aproape intreaga latime a acestui smartphone. Cu alte cuvinte, tu te vei bucura de o vizualizare excelenta, avand in acelasi timp un device la dimensiuni rezonabile. Producatorii chiar au facut o treaba minunata la capitolul “Proportie Display:Device”, doar pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai tari momente. Ok, adauga acum si o claritate exceptionala a pozelor realizate cu cele doua camere ( 13MP / 8 MP ) si practic, ai in fata o experienta unica de vizualizare, in absolut fiecare zi, in absolut fiecare loc. 

Alaturi de tine pentru mai mult timp 

Probleme cu bateria fostului tau smartphone? Atunci, iata inca un motiv pentru care sa fii mandru de noul tau device: autonomia de pana la 2 zile a bateriei sale, dupa doar o singura incarcare. De acum, uiti de grija faptului ca telefonul tau mobil moare, exact atunci cand iti este lumea mai draga. Cu Sony Xperia XA, tehnologia este de partea ta, pentru a ramane in miscare mai mult timp. Nu trebuie decat sa incarci acest telefon mobil cu incarcatorul rapid UCH12 si dispui de o baterie cu o autonomie de 5.5 ore, in doar 10 minute. 

Iata un smartphone pe care chiar nu ai cum sa il tii ascuns in buzunar. Totul este uimitor, de la curbele sale perfecte la display-ul care acapareaza aproape intreaga sa latime. Acum poti face cele mai tari poze si le poti vizualiza apoi intr-un mod cu totul si cu totul diferit. Pentru ca Sony Xperia XA este destinat acelora care vad lumea la o rezolutie maxima in fiecare zi si se mandresc in fata tuturor cu intreaga gama de gadget-uri de care dispun. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.