Antrenorul Marianei, razboinica de la Exatlon, dezvaluiri tulburatoare despre viata extrem de dificila a sportivei! Iata prin ce momente grele a trecut atleta de-a lungul anilor in care s-a zbatut sa participe la marile competitii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2018, 14:09
video Foto(6)

Antrenorul Marianei de la Exatlon a vorbit despre dificultatile cu care s-a confruntat sportiva in ultimii ani din cauza problemelor financiare.

Invitat in platoul "WOWbiz", George Timpuriu, antrenorul si prietenul Marianei, razboinica de la Exatlon, a vorbit despre momentele dificile traite de sportiva de-a lungul carierei sale de atleta. Acesta a povestit cu ochii inlacrimati cat de mult s-a zbatut in ultimii ani pentru a reusi sa participe la competitiile de ultra-maraton, din cauza nenumaratelor probleme financiare, care fie nu i-au pemis sa se antreneze asa cum ar fi trebuit, fie nu i-au permis sa isi cumpere echipamentele necesare.

"La un nivel de performanta asa de mare, mi-as fi dorit sa fie recunoscuta si din partea oficialilor, a Federatiei! Ar fi trebuit sa fie mai mult apreciata! Are greutati din punct de vedere financiar! Din cate stiu sta cu chirie! Ascunde foarte mult! Dar niciodata nu s-a plans! Anul trecut i-am oferit sa vina la mine la sala sa se antreneze, dar pana atunci i-a fost rusine sa-mi ceara!", a spus antrenorul.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.