Unde iti petreci vacanta de Paste in 2018

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 mar 2018, 17:12

Sarbatorile de Paste se apropie cu repeziciune, iar tu vrei ca 2018 sa fie special. Nu vrei sa mai stai acasa si sa gatesti, iar ideea unei intalniri cu toate rudele nu prea iti face cu ochiul. Cum ar fi daca anul acesta ti-ai lua o mica vacanta?

Vei sarbatori Pastele inconjurata de cei dragi, fara strestul curateniei si al gatitului. Acum, dilema este unde mai exact iti vei petrece Pastele. Nu te stresa, noi iti sarim in ajutor cu cateva sugestii.

Delta Dunarii

Daca vrei sa te relaxezi si sa te simti cat mai aproape de natura, alege o cazare in Delta Dunarii. Iti vei savura cafeaua de dimineata admirand familiile de rate de pe apa si vei uita imediat de stres cand vei simti aerul curat. In plus, te poti bucura atat de o masa traditionala cat si de delicatese din peste proaspat. Iar daca ai chef de putina activitate, poti iesi la o plimbare cu barca sau sa admiri apusul superb de soare din Delta.

Sinaia

De ce sa organizezi un sejur de Paste in Sinaia? Pentru ca nimic nu este mai revigorant decat o vacanta in aerul curat de munte. Daca ai noroc sa mai prinzi putina zapada, poti iesi la schiat iar daca esti genul de persoana care prefera sa se relaxeze cu o plimbare, poti explora oricand stradutele pietruite ale orasului.

Brasov

Daca vrei sa te bucuri de o viata de noapte bogata dar si de arhitectura veche cand te plimbi, atunci Brasovul va fi locul perfect pentru vacanta ta de Paste. Iar daca tot esti acolo, poti vizita si Biserica Neagra sau Strada Sforii, cea mai ingusta straduta a Brasovului. Cat timp esti in Brasov te vei bucura de o atmosfera rustica si prietenoasa si te vei putea bucura de preparatele traditionale servite in aproape orice restaurant.

Sighisoara

Cetatea medievala a Sighisoarei este un alt loc perfect pentru vacanta ta de primavara. Poti ajunge acolo extrem de usor cu trenul, autobuzul sau cu masina personala si nu e decat la o aruncatura de bat de Brasov. Cat timp te afli in Sighisoara, poti lua la pas orasul si vizita cateva dintre obiectivele turistice importante.

Sibiu

Un alt loc superb in care iti poti petrece sejurul de Paste este Sibiul. Acest vechi oras te va impresiona cu arhitectura sa baroca si cu unul din cele mai vechi muzee din lume - Muzeul Brukenthal. Iar cum nu este un oras mare, Sibiul iti va permite sa il vezi pe tot intr-o zi. Asa ca ia-ti rucsacul si aparatul foto si exploreaza frumosul Sibiu. 

 

Taguri: