Burak Ozcivit (Kemal din "Dragoste infinita"), duet de exceptie cu Inna! Iata unde vor putea fi urmariti in curand celebrul actor si talentata cantareata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2018, 12:35
video Foto(6)

Burak Ozcivit, indragitul actor care a jucat in serialul-fenomen "Dragoste infinita" colaboreaza cu Inna pentru realizarea unui spot publicitar.

Burak Ozcivit este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia. Dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Dragoste infinita", Burak Ozcivit s-a dedicat celor doua proiecte cinematografice: comedia "Fratele meu 2" si filmul de actiune "Suflet de sacrificiu", pentru care a lucrat intens inca de la sfarsitul anului trecut.

Burak Ozcivit a recunoscut mereu ca are o slabiciune si pentru muzica.
Dovada sta melodia de dragoste inregistrata alaturi de sotia sa, Fahriye Evcen, cu cativa ani in urma. Atunci cei doi soti au realizat un duet minunat, iar piesa s-a bucurat de un mare succes.

Burak Ozcivit si Inna vor fi protagonistii unui spot publicitar pentru un renumit brand de sampon, a carui imagine este reprezentata in Turcia, de multi ani de celebrul actor.

Se pare ca cei doi au intrat deja in studioul de inregistrari, unde vor filma spotul, in care Inna va canta in limba turca alaturi de Burak.
In presa turca s-a vehiculat faptul ca celebrul Burak Ozcivit va incasa fabuloasa suma de un milion de dolari. Deja pe conturile lor de socializare au aparut primele imagini din studioul in care se desfasoara filmarile clipului publicitar.
(sursa: viata cu aroma de cafea)

(sursa foto: libertateapentrufemei.ro)

 

Taguri: