Ce nu a povestit despre el Stefan de la Exatlon! Concurentul a preferat sa mentina misterul in privinta vietii sale profesionale

Autor: C.I.
Actualizat: 28 mar 2018, 16:08

Inainte de a ajunge un sportiv de performanta, Stefan de la Exatlon a facut furori ca model.

Inca de la inceputul concursului din Republica Dominicana, Stefan Ionut Floroaica a fost votat de majoritatea publicului femin drept cel mai sexy dintre concurentii de la Exatlon.

Cu un look mai degraba neglijent si un trup perfect, barbatul de 25 de ani a reusit sa puncteze, in special la capitolul imagine.

De altfel, Stefan s-a bazat pe imaginea lui de tip interesant si in trecut, in perioada in care era o persoana obisnuita.

Nu degeaba, in primele aparitii ale sale la Exatlon, a declarat ca are un motto dupa care se ghideaza!

“Am un singur adversar si acela este omul din oglinda”, a spus el, dovada clara ca “Razboinicul” acorda o mare atentie felului in care se prezinta in fata camerelor de luat vederi.

Pe de alta parte, putini stiu ca Stefan Floroaica a cochetat si cu moda.

“Inainte de a se axa pe skandenberg, Stefan a acceptat oferta unei agentii de modelling din Bucuresti pentru a deveni model. Tanarul a participat la o serie de evenimente, in calitate de manechin, in plus, a si pozat pentru anumite produse, in special vestimentare. S-a descurcat de minune, astfel incat, in primul an de facultate, a si fost prezent in cateva filme, unde a facut figuratie, in America!”, au povestit persoane apropiate “Razboinicului”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.