Cum arata Alex, razboinicul de la Exatlon, fara barba si cu parul scurt! A postat imaginea aceasta cand era la Hollywood! Iata ce corp sculptat avea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2018, 17:45
video Foto(5)

Alex "dansatorul" este unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon.

Chiar daca a inceput competitia cu un conflict puternic cu Giani Kirita, Alex s-a dovedit, in timp, un concurent foarte echilibrat si stapan pe el, remarcandu-se prin tenacitate, curaj si performantele obtinute de-a lungul competitiei.

“Sunt foarte pregatit pentru competitie, vreau sa castig puncte pentru echipa mea … sunt motivat! Ma bazez pe fiecare membru al echipei, fiecare dintre noi reprezentam un element important din acest sistem puternic si ne vom concentra foarte bine (…) ca sa fim din ce in ce mai buni!”, spune Alex Nedelcu.

 
Alex este dansator profesionist, instructor de dans sportiv si impatimit de tot ceea ce inseamna sport, aceasta pasiune ajutandu-l enorm in competitie.

In toamna anului trecut, Alex a participat la o competitie importanta de dans sportiv, ce s-a desfasurat pe continentul american, in California. Actualul razboinic de la Exatlon, a impartasit si fanilor sai din mediul virtual cateva imagini surprinse la acea vreme si i-a uluit cu aspectul lui fizic impecabil si mai ales cu faptul ca renuntase atunci la barba si la parul lung.


Cu siguranta, mai are multe de spus si de demonstrat la “Exatlon”, reality-ul revolutionar, ce poate fi urmarit de sambata pana miercuri, de la ora 19:45, la Kanal D.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.