Se dezbina echipa Faimosilor? Cearta monstru intre Vladimir Draghia si Giani Kirita

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 apr 2018, 11:31

Atmosfera din echipa Faimosilor nu este deloc una buna, iar cearta dintre Giani Kirita si Vladimir Draghia confirma acest lucru.

Scandalul a fost pornit de Giani Kirita, care i-a reprosat lui Vladimir faptul ca nu are o atitudine superioara si ca spune lucruri nepotrivite in timpul ceremoniilor, acele discutii care au loc intre Cosmin Cernat si concurenti inaintea jocurilor.

Vladimir Draghia nu s-a lasat intimidat si si-a sustinut punctul de vedere, criticandu-l deschis pe Giani in fata camerelor:

"Giani nu stie sa piarda. Din cate am observat de fiecare data cand pierde cu echipa trebuie sa gaseasca un vinovat si niciodata nu este el.

Cred ca toti facem asta, incercam sa evitam cumva sentimentul de vinovatie. Astazi, negasind vreun vinovat, cumva a ajuns la mine.

"El se schimba la 180 de grade, este cam cat de rau poate sa fie un om, un barbat cu alti oameni. Tot ce poti vedea bun in el se transforma in rau. Acum ce pot sa fac? Stiu ca toti oamenii au o parte buna si o parte rea, numai ca la el pe cat e de buna partea buna pe atat e de rea cealalta", a spus Vladimir Draghia.

Iata intreg momentul: