Anca Mihailescu, atac furibund la adresa Marianei si a prietenei sale, Alina! Iata ce critici dure le-a adus fostelor ei colege si ce marturisiri a facut din culisele echipei "Razboinicilor"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 apr 2018, 14:53

Anca Mihailescu si-a amintit cateva momente din timpul petrecut in competita Exatlon si a rabufnit impotriva Marianei si Alinei.

Aflata din nou fata in fata cu fosta sa colega Mariana si cu mama Alinei, Anca a rememorat cateva momente care au deranjat-o in timpul petrecut in Republica Dominicana si a tinut sa dea cartile pe fata si sa dezvaluie ce anume se petrecea in tabara Razboinicilor.

"Pe mine nu ma pacaleste atat de usor cu un bob de orez! Alina este cel mai mizerabil caracter de la Exatlon! Mie imi spunea, si Mariana stie dar evident ca nu o sa le spuna pentru ca ele sunt prietene, pentru ca barfeau amandoua de dimineata pana seara,
pentru ca daca spune Mariana ceva isi va descarca si Alina furia si vor iesi la iveala lucrurile pe care le discutau ele pe plaja! Alina este falsa pentru ca mie imi spunea de fata cu Mariana ca l-a nominalizat pe Radu si o sa plece si lui ii spuneau ca Anca trebuie sa plece acasa si vor nominaliza!", a spus Anca.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.