Nu l-ai vazut niciodata pe Vladimir Draghia atat de nervos! Au iesit scantei intre el si Alex de la Razboinicii. De la ce a pornit scandalul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 04 apr 2018, 21:11

Spiritele sunt incinse intre cele doua echipe dupa ce Alex s-a aratat nemultumit, in Arena Exatlon, de faptul ca nu poate concura impotriva lui Oltin Hurezeanu.

La finalul duelului dintre Vladimir si Stefan de miercuri, cei doi concurenti trebuiau sa impinga un cub colorat de pe o masa cu ajutorul unor saci de nisip. Unul dintre sacii lui Vladimir s-a rupt iar jucatorul s-a intors si a luat un sac de rezerva de jos, pregatit tocmai pentru aceste cazuri.

Alex nu a fost atent, a crezut ca Vladimir apeleza la sacul de urgenta pentru a economisi timp si  a strigat la acesta, atentionand-ul ca nu are voie sa foloseasca acest sac.

Imediat, a fost pus la punct de Giani Kirita si restul Faimosilor iar Vladimir s-a alaturat si el schimbului de cuvinte:

"Iar incepi cu din astea? Daca nu vezi, nu spui. Crezi ca sunt idiot sa il iau pe-asta de aici?", i-a strigat Vladimir.

VIDEO:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.