3 lucruri pe care cel mic le poate face pentru prima data in vacanta de Paste

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 apr 2018, 11:29

Cei mici sunt acum in binemeritata vacanta de Paste, iar vremea de afara pare sa tina cu ei, dar si cu parintii.

Pentru ca sunt o multime de zile libere pentru micuti, acestia au tot timpul din lume sa invete ceva nou. Sa faci ceva pentru prima data in viata este un lucru foarte placut, mai ales daca iti place si mai ales daca te afli la o varsta frageda. Ce zici, este timpul pentru ca cel mic sa invete ceva nou? Daca da, gasesti putin mai jos 3 lucruri interesante şi extrem de simplu de invatat, pentru ca zilele de vacanta sa fie extrem de interesante. Cand micutul tau se va intoarce la scoala, va avea cu ce sa se mandreasca in fata colegilor si a doamnei invatatoare. 

Un sport nou 

Miscarea este extrem de recomandata pentru absolut orice varsta, mai ales pentru varstele fragede. Specialistii recomanda ca cei mici sa faca efort intr-un mod sustinut, mai ales ca au atat de multa energie, in fiecare zi. Unde mai pui ca ne aflam si in plina vacanta pascala, de aceea, sa 

il inveti pe puiul tau un sport nou este o idee cat se poate de inspirata. Vremea tine cu voi, de aceea, trebuie sa alegi ceva ce se poate practica afara, in parc sau chiar la un teren special amenajat. Tenis, baschet, badminton, o multime de sporturi il asteapta pe micut pentru a le testa intaia oara in viata sa. 

Un set noi de abilitati 

Cine a spus că in vacanta nu te poti distra, invatand in acelasi timp lucruri noi? Sa luam exemplul uneia dintre cele mai populare jucarii ale momentului: Kendama. Toti copiii au cate o Kendama la gat si absolut toti stiu o multime de figuri interesante cu aceasta jucarie din lemn. Astfel, se dezvolta o multime de abilitati noi, precum: coordonarea maini-ochi, reflexele, intuitia, cretivitatea, rabdarea. Mai mult decat atat, sa ai o kendama la gat este extrem de cool azi, iar pustii leaga adevarate prietenii intre ei, pornind chiar de la aceasta jucărie. Ce zici, merita aceasta incercata pentru prima data in vacanta de Paste?

Un instrument muzical 

Vioara, chitara clasica, ukulele, pian, iar lista poate continua. O multime de instrumente muzicale il asteapta pe micutul tau intr-o lume magica, plina de sunete şi note muzicale, in care cele mai frumoase sentimente pot fi transmise cu ajutorul muzicii. La o varsta frageda, mintea omului este exact ca un burete, absorbind cu o repeziciune uimitoare informatiile cu care intra in contact. De aceea, daca vrei ca pustiul sa invete ceva util în aceasta vacanta, trimite-l la meditatii pentru chitara, sau puteti invata chiar voi, de pe Youtube, cum sa cantati la un anumit instrument muzical. 

Aflandu-ne in plina vacanta de Paste, cei mici au o multime de timp liber la dispozitie, insa asta nu inseamna ca timpul trebuie irosit, mai ales ca vorbim de doar cateva saptamani. Asa ca nu ar strica sa il pui pe cel mic in contact cu o activitate noua, ce ii poate parea extrem de fascinanta. Chitara, kendama, inotul - iata un mix perfect de cunostinte, ce ii aduc o multime de avantaje copilului tau, atat pe plan mental, cat si pe plan fizic. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.