Geanina trece la atac! Ce mesaj i-a transmis lui Alex de la Razboinici dupa ce acesta a acuzat-o ca este mult sub standardele EXATLON

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 apr 2018, 12:45

In Arena in care s-a anuntat cine sunt cei propusi pentru eliminare Alex din echipa Razboinicilor a tinut sa isi spuna punctul de vedere referitor la tactica Faimosilor, de a nu folosi jucatorii lor slabi in competitie.

"Frustrarea mea e urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiam de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut sa jucam impotriva punctelor lor slabe, deci am jucat tot cu nucleul, cu cei puternici si nu i-am invins! Nu am putut sa egalam balanta, cum ar fi fost natural in jocul acesta.

"Fiecare om care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele.

Dar atunci cand vii de cateva zile, sau vii si te opresti pe circuit si spui ca nu mai poti, ca m-am lovit la mana, sau ca am venit cu niste probleme la spate, limitele tale sunt destul de jos, nu sunt asa cum ai zis la inceput.

"Geanina a vazut competitia de acasa. S-a si antrenat, a spus ca s-a antrenat. E pregatita 100%, vine cu resurse, nu ma asteptam ca astazi la joc sa renunte asa usor.

Ionut spre exemplu a continuat ultima cursa desi la inceputul circuitului s-a accidentat foarte tare. L-am auzit tipand. Si a continuat cursa chiar cu acest risc de a pierde punctul decisiv si protectia", spunea atunci Alex.

Geanina a tinut sa ii dea replica si, la interviurile individuale, i-a transmis un mesaj:

"Alex din echipa Razboinicilor se pare ca are o frustrare ca nu poate juca cu partile slabe ale echipei.

"Pe aceasta cale chiar vreau sa ii transmit un mesaj lui Alex: din punctul meu de vedere, ca femeie, sa vad un barbat ca se plange ca nu poate juca impotriva unui om slab mi se pare cel mai josnic lucru".

Ce parere aveti despre conflictul dintre cele doua echipe? Cine credeti ca are dreptate?

Iata intreg momentul:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.