HOROSCOP URANIA 7-13 APRILIE 2018: Contradictii interioare, blocaje, zodiile sunt puse la grea incercare de Paste

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 apr 2018, 12:04

Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 aprilie 2018. Saptamana fara evenimente astrologice majore, anunta Urania.

Berbec

Intre 7 si 9 aprilie dimineata, continua sa se manifeste preocuparile mai vechi legate de imagine publica, autoritate sau dificultati de adaptare la o conditie socio-profesionala care nu este deloc comod pentru ei si pe care o accepta cu mare dificultate.

Unele persoane pot trece prin situatii care presupun sacrificii legate de conditia lor publica. Intre 9 aprilie, dupa ora 09:50, si 11 aprilie seara, intorsaturi de situatie in relatiile cu niste cunoscuti: de unii, Berbecii se pot apropia sau, dimpotriva, se pot desparti.

Evenimente bizare sau informatii iesite din comun care privesc relatia lor cu unii prieteni.

Intre 11 aprilie, dupa ora 20:40, si 13 aprilie, nativii vor trai mai calm; ei vor fi mai impacati, mai domoli in reactii sau, chiar, nici nu vor mai dori sa se implice in activitatile care ii suprasolicita, ii enerveaza, nu le dau satisfactie. Etapa necesara a odihnei si al meditatiei.

Raman active toate premizele astrale instaurate in ultimele doua-trei saptamani care controleaza casele I, VIII, X, XII. De asemeni, intreaga perioada vor crea destule dizarmonii interioare sau exterioare generate de douasprezece si, la un moment dat, cincisprezece, cuadraturi create de planete din Berbec si di din Capricorn, punand mereu, in prim–plan ul atentiei lor, probleme existentiale si de evolutie profesionale sau de maturizare si succes social.

Mercur isi continua tranzitul retrograd prin Berbec, creand situatii subrede pentru discutii, dialoguri, conversatii banale sau prezente publice in cadrul carora nativii fac declaratii, expuneri stiintifice ori sustin un proiect.

Disfunctii financiare, materiale, risc de evaluari gresite sau de inselatorii carora berbecii fascinati de un potential castig le pot cadea victime. Posibile situatii surprinzatoare care au capacitatea de a instala o cotitura existentiala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Taguri: