Una dintre cele mai indragite actrite din Turcia, mandra ca productia in care a jucat recent a fost desemnata "cel mai vandut serial in 2017"! Iata cum a stralucit celebra protagonista la evenimentul de premiere a "campionilor la export"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 apr 2018, 14:45
video Foto(4)

Nurgul Yesilcay este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Nurgul Yesilcay este foarte mandra ca serialul "Kosem" ("Muhtesem Yuzyıl Kosem"), unul dintre cele mai importante proiecte ale Tims Productions, una dintre cele mai importante case de productii din Turcia, s-a clasat pe locul 1 intre serialele exportate in anul 2017.


Consiliul Exportatorilor din Turcia a acordat premiul mult ravnit, zilele trecute, in cadrul unei gale fastuoase, la care au luat parte multe personalitati din lumea serialelor turcesti.
Cea care a avut onoarea de a se numara printre laureati a fost celebra actrita Nurgul Yesilcay, care, alaturi de colegii sai si de echipa de productie a primit premiul pentru cel mai vandut serial in 2017, "Kosem", care a facut incojurul lumii si a incantat milioane de telespectatori.


Mandra de distictia primita, Nurgul Yesilcay a tinut sa impartaseasca acest lucru si fanilor sai din mediul virtual, unde a publicat cateva imagini si a scris un mesaj de suflet: "Am primit cu mandrie premiul de campioni la export!"( sursa: Instagram; viata cu
aroma de cafea)



 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.