Este incredibil cum a scapat de cosurile oribile pe care le avea pe fata! Dupa doar o saptamana schimbarea s-a produs. Ce a facut aceasta tanara in fiecare zi

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 apr 2018, 14:23

Problema cosurilor este una extrem de neplacuta insa exista solutii eficiente care te pot scapa de acest cosmar.

A reusit-o tanara din imaginea alaturata. Brianna Lopez, de meserie model, le-a dezvaluit tuturor cum a ajuns sa aiba un ten perfect.

Primul pas a fost curatarea profunda a tenului. Pentru a realiza acest lucru Brianna a folosit ulei de jojoba, pe care l-a aplicat pe ten folosind miscari circulare si l-a inlaturat cu un prosop caldut.

Ulterior Briana isi aplica o masca pe fata alcatuita din 2 linguri de miere amestecata cu jumatate de lingura de scortisoara si jumatate de lingura de turmeric.

Masca se lasa sa actioneze timp de o ora.

Uneori, in zilele in care urma sa isi aplice fond de ten pe fata, Brianna purta inainte o masca din lut cu bentonita.

Urmatorul pas este hidratarea: se recomanda ser de trandafir si uleiuri de morcovi, in care se adauga cateva picaturi de lavanda.

Pasul final: pentru a inlatura cicatricile Brianna folosea unt de shea, pe care le aplica pe zonele cu probleme inainte de culcare.

Pe langa pasii mentionati mai sus a fost importanta si dieta. Pe tot parcursul tratamentului Brianna a luat suplimente naturale bazate pe turmeric, varza si catina.

Primele rezultate notabile ale unui astfel de tratament se vad dupa doar o saptamana. Dupa 2 luni pielea devine perfecta. Iata cum arata Brianna acum:

 

A post shared by Brianna Lopez (@briannagabrielaa) on