Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la juniori! Vezi fotografii de la primul succes international al Razboinicului

Autor: Matei Vaihan
Actualizat: 16 apr 2018, 15:15
video Foto(4)

Acum sapte ani, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la un concurs organizat in Bulgaria.

In 2011, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg, pe vremea cand era junior. El a participat la un concurs organizat in Bulgaria, la categoria 80 de kilograme, invangandu-si toti adversarii si urcand pe prima treapta a podiumului.

„Singurul roman participant la concursul de skandenberg Belogradchik Open 2011 (Bulgaria), Stefan Floroaica a reusit sa obtina primul sau titlu la un concurs international, locul intai la categoria 80 kg juniori, bratul drept”, scria site-ul bratdefier.ro,

specializat in skandenberg.

Acum sapte ani, Stefan de la Exatlon a fost campion de skandenberg la juniori. Din pacate, el nu a mai performat ulterior, chiar daca a mai participat si la alte concursuri, spre deosebire de Ion Oncescu, fostul sau adversar din trupa Faimosilor. Oncescu are 5 titluri mondiale la skandenberg, ultimul cucerit in 2010.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.