Diana Bulimar s-a intors in orasul in care a trait cea mai mare dezamagire! Fosta concurenta de la Exatlon, intr-o vacanta la Londra, acolo unde a fost scoasa din echipa la Olimpiada din 2012!

Autor: Matei Vaihan Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2018, 15:28
video Foto(5)

Zilele trecute, Diana Bulimar s-a intors in orasul in care a fost umilita, ea vizitand acum Londra, unde a mai fost in 2012, in calitate de gimnasta olimpica.

Fosta concurenta de la Exatlon a fost la Londra, intr-o scurta vacanta, fotografiindu-se pe un pod de peste Tamisa. „Ce bice ca azi sunt turista in Londra”, a postat Diana. Londra este un oras care nu-i trezeste amintiri prea placute Dianei.
In 2012, Bulimar a facut parte din echipa de gimnastica ce a participat la Olimpiada, dar a trecut prin momente cumplite, asa cum a dezvaluit chiar ea, la Exatlon.

“Eu am prins o singura Olimpiada, cea de la Londra, in 2012. Luasem deja o medalie si ma calificasem intr-o finala Olimpica. Din fericire sau din pacate, colega mea, care era mai buna ca mine, era urmatoarea. Si, traind in Romania si putand sa se faca usor schimbari, m-am dus la doctor sa ma dau accidentata si sa concureze ea in locul meu”, a spus Diana, care a fost inlocuita atunci cu prietena ei, Larisa Iordache.

La 6 ani dupa acel moment, Diana Bulimar s-a intors in orasul in care a fost umilita. „Nu ştiam ce să simt, dintr-o parte eram atacată. Familia îmi era alături şi trebuia să îşi dea acceptul pentru acel fapt, care nici până în momentul de faţă nu a fost semnat. Părinţii mei nu şi-au dat acordul.Simţeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simţeam că am muncit atâţia ani pentru acel moment şi mi-a fost luat.
Nu vreau să răscolesc amintiri, vreau doar să spun că sunt împăcată cu acea decizie”, a mai povestit Diana Bulimar.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.