Geanina arunca bomba: spune ca Giani Kirita a pierdut intentionat proba pentru protectie tocmai pentru a scapa de una dintre fete! Ce detaliu a observat in timpul jocului

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 apr 2018, 20:10

Pierderea jocului pentru protectie a dus la un conflict general in echipa Faimosilor.

Fetele sustin ca baietii fac tot posibilul pentru a le scoate din joc doar pentru a se proteja pe ei, in timp ce baietii spun ca nominalizarile sunt facute strict pe criterii sportive, luandu-se in calcul doar numarul de puncte adus de fiecare jucator pe parcursul saptamanii.

Seara, dupa Arena, Geanina le-a dezvaluit Dianei Belbita si Larisei banuiala pe care o are: ea sustine ca Giani ar fi pierdut intentionat jocul pentru protectie, tocmai pentru a se ajunge in acest punct.

"Sa spui ca ai pierdut la o secunda, in conditiile in care tu stai si te uiti la ala cum da. Eu i-am spus ca eu inca merg pe premisa ca a vrut sa piarda eliminarea, sa piarda protectia ca sa ajungem in punctul asta. Larisa, statea sa se uite la el! Cum poti sa spui "o secunda" cand tu clar stateai si te uitai la el cum dadea?! N-ai cum!", a spus Geanina. 

Iata ce parere au Diana Belbita si Larisa despre aceasta ipoteza:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.