Ghid de shopping: cum alegi balerinii din piele perfecti

Author: Silviu Bunea Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 apr 2018, 14:31

La prima vedere, pare destul de simplu sa cumperi balerini din piele. Sunt acel tip de incaltaminte pe care il putem purta atat la birou, cat si in timpul liber.

Dar de cate ori nu ai ales o pereche care sa iti provoace rani sau sa te stranga ingrozitor de tare? Desigur, exista si situatiile in care calapodul este total nepotrivit pentru picioarele tale, iar balerinii tai devin mai incomozi decat o pereche de pantofi cu toc. Vorbim despre acelasi tip de incaltaminte, insa exista balerini si balerini, calapoade si calapoade.

De aceea, exista o intreaga filosofie in spatele alegerii unei perechi de balerini din piele. Ca sa descifram acest mister, am intrebat specialistii AnaFashion cum poti sa iti dai seama ca ai gasit perechea perfecta pentru tine.

Cum sa cumperi balerini din piele

In primul rand, inarmeaza-te cu multa rabdare – este posibil sa dureze destul de mult pana vei gasi balerinii perfecti. Studiaza-ti picioarele si invata-le micile ,,capricii”. Astfel, vei putea sa decizi ce modele ti se potrivesc cel mai bine. Ulterior, vei putea sa optezi pentru orice culoare sau imprimeu iti doresti. Atata timp cat cunosti acest detaliu, ai toate sansele sa gasesti balerini din piele in care sa te simti ca in al noualea cer.

Ce sa cauti

Totul se rezuma la a gasi echilibrul perfect. Trebuie sa se potriveasca stilului tau si sa arate foarte bine, dar sa iti ofere si confort maxim. Pana la urma, nu uita de motivul pentru care balerinii din piele au devenit atat de populari: confortul pe care ti-l ofera. Fii stilata in mod inteligent. Nu trebuie sa suferi doar de dragul modei. De aceea, incaltamintea realizata la comanda este o varianta foarte buna. Tu alegi calapodul care te avantajeaza, iar apoi te decizi asupra tipului de piele pe care il vrei si a culorii/ combinatiei de culori.

Daca esti scunda…

Incearca sa nu te avanti sa cumperi o pereche de balerini din piele cu bareta peste picior. Motivul il stii deja, cu siguranta. Picioarele tale vor parea mai scurte. In schimb, mizeaza pe iluzii optice! De exemplu, un model cu varful ascutit te va ajuta sa pari mai inalta. In ceea ce priveste pielea din care sunt realizati, alege nuante de nude sau linii verticale.

Daca esti inalta…

Fa-ti de cap si poarta balerini din piele cat mai indrazneti. Opteaza pentru imprimeuri nebunesti, sireturi si detalii supradimensionate. Inaltimea ta iti permite sa nu iti reprimi nicio dorinta!

Daca ai picioarele late…

Alege un model care sa aiba un calapod la fel de lat. In general, cele mai potrivite modele pentru tine sunt cele cu varful rotund.

AnaFashion este unul dintre cele mai cunoscute magazine online ce realizeaza incaltaminte la comanda. Daca esti in cautarea unei noi perechi de balerini, aici vei gasi o gama foarte variata de modele. Intra pe site si fii cu un pas mai aproape de incaltamintea pe care ti-o doresti.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.