Ce va face Diana Belbita in urmatoarele doua saptamani? Ne-a spus chiar mama ei. “Se vede clar ca lumea o iubeste”

Editor Web: Silviu Bunea Autor: Lili Lascar
Actualizat: 23 apr 2018, 17:24
video Foto(4)

Diana Belbita a fost eliminata de la Exatlon in urma cu o saptamana. Luptatoarea a fost una dintre cele mai puternice concurente.

Diana Belbita era una dintre marile favorite la castigarea marelui premiu al competitiei fenomen Exatlon. Ambitioasa, puternica, muncitoare si cu o rezistenta de invidiat, tanara luptatoare avea o multime de sustinatori printre care si fostele ei colege Cream si Anda Adam.

"Belbi este determinata, se recupereaza repede dupa accidentari si este atat de ambitioasa incat ar da totul si daca ar avea dureri. Diana este un om sincer, real, direct, care nu vorbeste pe nimeni pe la spate.

Are toate calitatile unui invingator", au spus cantaretele despre Diana Belbita de la Exatlon.

Ei bine, in ciuda pronosticurilor, luptatoarea de MMA a fost eliminata saptamana trecuta, dar  a fost primita in tara ca o adevarata invingatoare. Protagonista noastra are foarte multi fani, cea mai infocata sustinatoare fiind chiar mama ei, Crina Belbita.

"Fata mea a fost foarte bine primita in tara.

Multi oameni i-au cerut autografe, au vrut sa faca poze cu ea. Se vede clar ca lumea o iubeste. Am asteptat-o cu bunatati acasa, la Corcova, unde am putut sa stam in intimitate, in familie. A vrut ciocolata, inca o ciocolata si...din nou ciocolata. (Rade). Pentru fiica mea a fost un soc felul in care a fost eliminata. Draghia i-a spus ca nu stie sa inoate, Giani i-a zis ca a castigat doar cateva restaurante...O
sa-si revina Diana. Doua saptamani o sa se relaxeze, cred, apoi isi va relua probabil activitatea dupa ce vorbeste cu promotorul ei"
, a declarat mama luptatoarei Diana Belbita. 

 

Taguri: