EXATLON. Viitorul in competitie al lui Vladimir Draghia si al lui Catalin Cazacu, decis de o castană!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 apr 2018, 12:57

Competitie cu final neasteptat aseara la „Exatlon” cand Faimosii au pierdut lupta cu Razboinicii pentru imunitatea in fata eliminarilor.

Desi batalia sportiva pe traseul dificil a fost una foarte stransa, cu rasturnari de situatie incredibile, momente de tensiune maxima si etape de baraj de infarct in ceea ce priveste scorul, Razboinicii s-au mobilizat aseara si au castigat proba.
Una dintre premierele editiei de aseara „Exatlon” a fost marcata de faptul ca Larisa a fost desemnata player of the week (n.r. concurentul cu cel mai bun procentaj in saptamana respectiva), aceasta fiind pusa pentru prima oara in postura de a propune un coechipier spre eliminare.

La jocul individual, Giani Kirita si-a castigat imunitatea in fata eliminarilor.

„Vladimir este foarte bun pe traseul sportiv, Catalin Cazacu performeaza la finalul probelor, de aceea imi este foarte greu sa decid intre ei doi”, spunea aseara Larisa, inainte de Arena.
Dintre cei sase sportivi care au ramas in competitie, in Echipa Faimosilor, doi au fost protejati in fata eliminarilor, iar decizia dificila de a alege intre Catalin Cazacu si Vladimir Draghia spre a fi propusi spre eliminare a stat in mainile Larisei, dar tanara le-a cerut ajutorul coechipierilor.
 

Vladimir si Catalin, doi atleti remarcabili pe parcursul celor aproape patru luni de competitie la „Exatlon”, unii dintre favoritii la titlul de castigator, au facut un pact in ceea ce priveste propunerea spre eliminare si au lasat totul in voia sortii. Decizia de a alege intre cei doi Faimosi a fost luata cu ajutorul unei castane.

„Deci cade pe noi.
Noi trebuie sa alegem, sa hotaram. Ca dam cu banul sau cu orice altceva, e treaba noastra”, a spus aseara Vladimir Draghia, usurandu-i decizia Larisei.
In aceasta seara, de la ora 19:45, telespectatorii vor putea afla cine va parasi competitia dintre cei trei Faimosi nominalizati: Valentin Chis, Catalin Cazacu sau Geanina Stana.
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.