Cum alegi fotoliul din puf potrivit

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 apr 2018, 14:59

Dupa o zi istovitoare la birou si in agitatia orasului, tot ce astepti este sa ajungi acasa, intr-un loc al tau, care sa iti ofere confortul si linistea de care ai nevoie.

Un fotoliu din puf care sa se adapteze perfect nevoilor tale de relaxare, s-a dovedit a fi accesoriul ideal intotdeauna confortabil si la indemâna. Alegerea celui mai bun fotoliu din puf nu poate fi la intâmplare, ci trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. 

Culoarea potrivita. Amenajarile interioare depind de o multime de factori, iar cel mai important aspect este estetica pe care o ofera culorile. Culoarea aleasa, trebuie sa se potriveasca cu restul obiectelor de mobilier, dar si cu accesoriile deja achizitionate. Când optezi pentru fotolii puf, ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de culori, iar printre cele preferate se regasesc: fotoliu galben din puf, fotoliu alb din puf, fotoliu albastru din puf, fotoliu gri, verde, dar si multe altele.

Dimensiunea potrivita. Pentru a se potrivi in diferite cazuri si pentru a veni in sprijinul oricarui consumator, fotoliile din puf sunt de mai multe dimensiuni. Pentru inceput, trebuie sa stii care va fi utilitatea acestuia, cui ii va fi destinat.  Sunt fotolii destinate copiilor cu vârste pâna in 10 ani, dar si fotolii pentru adolescenti, adulti, care au o dimensiune mai mare.  

Ce forma sa alegi. Fotoliile din puf sunt versatile si cu siguranta il vei gasi pe cel de care ai nevoie. Forma pe care o alegi are doua roluri: in primul rând iti poate amenaja spatiul in care ai ales sa il pozitionezi, iar al doilea aspect important este acela ca, forma lui te poate ajuta sa stai cât mai comod. Sunt fotolii din puf in forma de para de mai multe dimensiuni, atât pentru copii, cât si pentru adolescenti, fotolii triunghi, fotoliu sezlong, fotoliu puf lazy ori taburet in forma de cilindru. 

Ce informatii suplimentare trebuie sa mai stii când vrei sa iti achizitionezi un fotoliu din puf

Alege un fotoliu dintr-un material calitativ. Pentru a te bucura de confort, ai nevoie de un fotoliu cu materiul potrivit. Cele mai indicate sunt fotoliile care imita textilul intr-un procent cât mai mare, pâna la 99% deoarece sunt cu mult mai rezistente fata de altele. 

 

Fotoliul trebuie sa fie rezistent si impotriva umezelii, impermeabil, deoarece poate fi asezat cu succes si lânga o piscina, unde sa stai la soare. De asemenea, materialul din care este confectionata husa de protectie trebuie sa fie rezistenta la razele ultraviolete.

 

Trebuie sa stii ca husa unui fotoliu din puf poate fi realizata si din piele ecologica, daca iti doresti un fotoliu care sa aiba un aspect diferit ori daca trebuie sa se potriveasca cu o canapea sau alt mobilier. 

 

Trebuie sa alegi o companie care este specializata in comercializarea acestui tip de produse. Acest lucru conteaza deoarece poti primi garantie de pâna la trei ani. Acest lucru iti ofera siguranta si increderea ca orice situatie care ar putea aparea, poate fi rezolvata. 

 

Fotoliile din puf pot fi si personalizate. Daca iti doresti un produs diferit, care sa insemne ceva special pentru tine, atunci, personalizeaza-l. Poti alege texte, imagini ori un logo, care sa fie tiparite pe fotoliu.   

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.