A avut o presimtire Ionut “Jaguarul” cand a plans la Exatlon vorbind despre mama lui? Ea a fost operata in urma cu cateva zile EXCLUSIV

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 26 apr 2018, 15:43
video Foto(5)

Momentul in care Ionut “Jaguarul” de la Exatlon a vorbit despre mama lui a fost unul emotionant. El a izbucnit in plans, facandu-i si pe ceilalti concurenti sa lacrimeze.

“Stiu ca avea niste probleme de sanatate, cu ochii si cu piciorul. Trebuia sa se opereze. Nu stiu cum e si chestia asta ma macina. As vrea sa stiu ca e bine”, a spus Ionut “Jaguarul” plangand, dupa ce a fost intrebat de Cosmin Cernat de ce prima persoana de la care ar vrea sa primeasca mesaje este mama. Marturisirea lui Ionut “Jaguarul” i-a facut si pe ceilalti concurenti sa lacrimeze.

Ca o coincidenta, chiar in zilele in care Ionut facea aceasta dezvaluire, mama lui se afla in spital, unde a fost operata. 

Mama lui s-a operat in urma cu trei zile la picior. “Este inca in spital, dar este bine acum”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut “Jaguarul” de la Exatlon.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.